El Suzuki Manresa perd contra el Xacobeo i encaixa la primera derrota de la temporada a casa (62-72)

El Nou Congost ha deixat de ser un fortí aquesta temporada. L'encarregat de profanar la fortalesa del Suzuki Manresa ha estat un nouvingut a la categoria com el Xacobeo, que s'ha emportat la victòria per 62-72. Els manresans sempre han anat a remolc en el marcador davant un conjunt gallec molt seriós i que ha basat el seu triomf en una defensa molt pressionant sobre els anotadors locals. Al descans, els visitants només guanyaven per un punt de diferència (29-30), però en la represa el grec Vasileiadis (18 punts) i un vell conegut de l'afició manresana, Javier Bulfoni, amb 13, han estat els botxins dels manresans, que han acabat encaixant la tercera derrota de la temporada, la primera a la seva pista.

La derrota del Suzuki Manresa davant el Xacobeo és d'aquelles que fan mal. Els gallecs, un equip nouvingut a la categoria, són un rival directe per evitar el descens. Els homes de Curro Segura han sabut controlar bé el partit i s'han mostrat molt efectius des de la línia del 6,25, amb 12 triples, cinc més que els manresans.

Després d'arribar-se al descans amb un ajustat 29-30 en el marcador, en la segona part els bagencs no han sabut jugar amb el resultat en contra i els gallecs ho han aprofitat per donar la sorpresa al Nou Congost, on fins ara cap equip visitant havia estat capaç d'emportar-se el triomf.

Entre Jordi Grimau, Nivins, San Miguel i Montañez han anotat 52 dels 62 punts del Suzuki Manresa, però la resta dels seus companys no han rendit a un bon nivell i s'han quedat tan sols en 10. En el Xacobeo el grec Vasileiadis, amb 18 punts, i l'exmanresà Bulfoni, amb 13, han estat els més destacats dels visitants en un partit on les defenses han estat més encertades que els atacs.