Copa de la UEFA

El Sevilla vol fer valer la seva renda en la tornada dels quarts de la UEFA contra el Zenit

La competició europea de la setmana es completarà avui amb els partits de tornada dels quarts de final de la Copa de la UEFA. Un dels protagonistes és el Sevilla, que ho té tot de cara per plantar-se a les semifinals. Els andalusos juguen aquesta tarda, a partir de les sis, al camp del Zenit de Sant Petersburg amb un 4-1 favorable del partit d'anada.

Actualitzat

A l'anada, el públic del Sánchez Pizjuan va viure una nit històrica. El seu equip golejava el Zenit per 4-1 i posava un peu i mig a les semifinals de la UEFA. Després del partit, l'expedició russa va criticar l'àrbitre i l'ambient hostil sevillà. Ara els andalusos, amb més fred que fa una setmana, no seran ben rebuts al Petroski Stadium.

El terreny de joc del Zenit estarà en pitjors condicions que la gespa artificial del seu camp d'entrenament. Els aficionats russos pressionaran per capgirar l'eliminatòria. Per contrarestar tot això, Juande Ramos sorprendrà amb les rotacions que tan bon resultat li han donat fins ara.

Les altres eliminatòries

Més tens encara serà el partit de tornada entre els dos conjunts de Bucarest. L'Steaua tindrà el factor camp a favor contra el seu etern rival, el Rapid. A l'anada, 1-1. A Anglaterra, el Middlesbrough està obligat a remuntar. El Basilea va sorprendre el Boro, a Suïssa, amb un 2-0. Finalment, el botxí de l'Espanyol, el Schalke 04, és qui més bé ho té per passar la ronda. Els alemanys van golejar 1-3 el Levski de Sofia. Ara, els teòrics favorits de la competició només han de rematar la feina a Gelsenkirchen.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut