El Sabadell perd al camp de l'Alcorcón i cau eliminat de la Copa del Rei (2-1)

El Sabadell va caure eliminat de la Copa del Rei, de manera cruel, després de perdre 2-1 al camp de l'Alcorcón. Els de Lluís Carreras van marcar el 0-1 al minut 86, obra de Fito. Però van veure com ja al descompte arribava la remuntada de l'Alcorcón. Primer, Quini, de penal, va fer l'empat i després, al 93, Abraham va fer un golàs des de fora de l'àrea que va sentenciar en un final de partit increïble. La jugada venia d'un córner molt protestat.

Alcorcón i Sabadell van presentar equips amb molts jugadors poc habituals; als arlequinats va debutar Yann Songo'o i va ser titular Jonathan Collado, de l'amateur. Tot plegat va donar lloc a uns primers vint minuts gairebé de pretemporada, amb moltes imprecisions, però a partir d'aquí els dos equips es van llançar a buscar el gol. Primer el Sabadell, amb una centrada d'Eneko Fernández que no va poder rematar Joaquín i un cop de cap de Yann Songo'o en una bona posició, que va sortir massa alt. I després, l'equip d'Anquela, amb una bona internada del vigatà Oriol Riera que va acabar amb un xut desviat i amb una rematada del mateix Oriol Riera a la sortida d'un córner. Estava en una posició ideal, però va rematar malament. Ara bé, l'ocasió més clara, sens dubte, va ser arlequinada, un xut de Fito Miranda que va estar a punt de desviar a la xarxa Jonathan Collado.

La segona meitat, en canvi, va ser totalment local. L'Alcorcón va tapar molt bé la sortida de pilota dels arlequinats i, intensificant la pressió, els va tenir tancats al seu camp durant moltes fases de la represa. Els de Carreras no van voler renunciar a sortir amb la pilota des del darrere i això els va provocar molts moments d'angúnia. La valentia va tenir premi en el minut 85, el porter Raúl Moreno va desviar una rematada d'Aarón Bueno i Fito Miranda, molt atent, va enviar la pilota al fons de la xarxa. El Sabadell va tocar el cel amb els dits fins que l'àrbitre Mariscal Sánchez va xiular un penal de Yann Songo'o que Quini va transformar en l'empat 1-1 en el minut 90. I en el 92, després d'un córner molt protestat, un ex del Terrassa, Abraham, va culminar la remuntada madrilenya.