Futbol

El president de la Federació Catalana de Futbol nega les acusacions de tupinades a les assemblees generals

Andreu Subies ha desmentit a Catalunya Radio la informació del digital "El Món" de manipulació dels resultats de les últimes assemblees generals de la federació catalana

Actualitzat

El president de la Federació Catalana de Futbol ha negat les informacions periodístiques que l'acusen d'haver manipulat els resultats de les assemblees de l'organisme amb el vot de treballadors de l'entitat amb actes notarials de clubs falsificades als Esports de Catalunya Ràdio (ho podeu escoltar a l'àudio associat, a partir de 56:50).

 

 

 

Segons ha publicat el diari digital Elmón.cat, la federació catalana hauria manipulat les darreres assembles generals a través d'un sistema organitzat de falsificació de documents, en concret d'actes notarials, per obtenir més vots favorables a les propostes de la junta directiva.

El digital explica que directius, delegats i subdelegats territorials, treballadors de la FCF i fins i tot algun entrenador s'haurien fet passar a les assemblees dels anys 2012, 2013, 2014 i 2015 per presidents o vicepresidents de clubs, sense tenir en molts casos relació directe amb ells, amb l'ajut de les actes notarials.

Subies, que ha negat l'existència d'aquesta trama organitzada, situa aquesta informació en el marc de la polèmica per un dels punts del dia de l'assemblea extraordinària del 4 de novembre, la modificació dels pressupostos per incloure un sou ple càrrec de president. El màxim responsable de la federació catalana no té ara mateix cap retribució econòmica per la seva feina.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut