Anthony Lopes, camí dels vestidors (Foto: @OL)
Anthony Lopes, camí dels vestidors (Foto: @OL)
Futbol internacional

El porter de l'Olympique de Lió, ingressat a l'hospital per l'impacte d'un petard en el partit al camp del Metz

Anthony Lopes ha hagut de ser ingressat pels efectes d'un coet llançat des de les graderies de l'estadi del Metz. El partit ha estat suspès arran d'aquest incident

Actualitzat

El partit de la lliga francesa entre el Metz i l'Olympique de Lió (1-0) ha estat suspès a causa del llançament de petards a la gespa de l'estadi Saint-Symphorien. L'àrbitre, Lionel Jaffredo, ha donat el matx per acabat en el minut 36, quan un dels coets llançats des de les localitats on habitualment es troben els radicals locals ha impactat molt a prop del porter visitant. Anthony Lopes, de 26 anys, acabava d'encaixar un gol i estava estès a terra mentre rebia l'atenció dels metges del seu equip.

Lopes ha estat ingressat a l'hospital de Metz a causa d'aquest incident. Segons ha explicat el president de l'Olympique de Lió, Jean-Michel Aulas, "en el millor dels casos, tindrà pèrdues d'equilibri i, en el pitjor, podria tenir afectat el timpà. Que un jugador com l'Anthony, campió d'Europa amb Portugal, surti ferit greument d'un partit és inaudit. La Lliga i la Federació han de reaccionar."

Finalment, segons ha explicat aquest diumenge el mateix porter, Lopes pateix una sordesa traumàtica, però sense conseqüències de futur. Al llarg de les properes setmanes seguirà tractament per recuperar-se.

  

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut