Narano celebra el 2 a 0 pel seu Gimàstic de Tarragona (@LaLiga)

El Nàstic de Tarragona guanya el Tenerife i es manté en zona de play-off d'ascens (2-1)

Els de Tarragona s'han emportat els tres punts amb dos gols, d'Emaná i Naranjo, per un del Tenerife, d'Omar, que, tot i jugar amb un menys, ha plantat cara als del Nou Estadi

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

El Gimnàstic ha rebut el Tenerife al Nou Estadi amb l'objectiu de no abandonar la zona de play-off on està còmodament situat i ho ha aconseguit (2-1). El partit però no ha estat del tot fàcil, tot i jugar bona part del partit contra 10.

El primer gol, a favor del Gimnàstic ha arribat al minut 30 de partit, després d'una primera mitja hora molt travada per part dels dos equips. Emaná només ha hagut de pentinar la pilota amb el cap per enviar-la dins de la porteria de Dani Hernández, després d'una sacada perfecte de falta, per part de Muñiz, que envia al davanter del Nàstic (1-0).

Al Tenerife se li ha començat a complicar el partit quan, després del gol, Jorge ha estat expulsat per doble targeta groga. La superioritat numèrica no ha trigat en notar-se i tres minuts més tard de l'expulsió, ha arribat el segon gol del Nàstic, de Naranjo, que s'ha escapat, amb passi d'Achille Emaná, per rematar fàcilment amb la dreta davant de la porteria del Tenerife (2-0).

El Tenerife, però, no s'ha rendit i als dos minuts de la repressa (47') ha marcat el seu primer gol (2-1). Saúl Garcia centra des de l'esquerra i troba el cap d'Omar, que la remata dins de la porteria de Reina. El Tenerife ha estat a punt de marcar el segon, el que suposaria el gol de l'empat, però la rematada d'Omar ha topat amb el pal. El Tenerife, molt ben plantat al terreny de joc, s'ha refet i no semblava que jugués amb un efectiu menys.

Naranjo ha tingut una opció de tancar el partit pel Nàstic, però la rematada ha anat per sobre de la porteria del Tenerife (minut 86). Al final un 2-1 a favor dels locals que els assegura, de moment, en zona de play-off d'ascens.