El Mataró Quadis disputarà les semifinals de dissabte (rfen.es)
Waterpolo

El Mataró, que ha superat el Poblenou (10-6), jugarà la semifinal de la Copa del Rei contra el Barcelona, que ha derrotat el Canoe als penals (14-15)

El conjunt de Beto Fernández ha dominat el matx i ha derrotat el C. N. Enginyers, que, tot i el resultat final, no ha perdut mai la cara en el partit. Els cenebistes han necessitat els penals per eliminar un lluitador Canoe.

El C. N. Mataró Quadis ha guanyat el C. N. Poblenou-Enginyers per 10 a 6 en els quarts de final de la Copa del Rei de waterpolo. Els de Beto Fernández han sabut dominar un rival, "a priori" inferior, que ha donat la cara i ha merescut més en algun moment del partit.

Un penal fallat i dos pals consecutius haurien pogut avançar els del Poblenou al marcador, però al tercer quart el Mataró ha deixat el partit sentenciat, quan faltaven 8 minuts.

Els golejadors Mehdi Marzouki, Víctor Fernández i Pere Estrany, amb dos gols cadascun, han guiat el Mataró fins a les semifinals de la Copa. Tot i això, l'ajuda del porter Michal Diakonow, que ha tingut una gran actuació amb dues parades clau, ha estat indispensable per a la victòria.

El rival de les semifinals serà l'amfitrió de la Copa, el C. N. Barcelona, que ha eliminat el Reial Canoe N. C. Isostar als penals (14-15). Al final del temps reglamentari s'havia arribat amb 9 a 9 al marcador. Joel Esteller ha transformat l'últim penal dels cenebistes i el porter Royo ha parat el llançament definitiu.