Lliga de Campions

El Manchester City passa de l'abisme a l'eufòria amb una remuntada fulgurant contra el Mònaco (5-3)

El conjunt de Pep Guardiola ha remuntat dues vegades un marcador advers davant un Mònaco que ha fet una gran primera part, però ha perdonat i ha acabat perdent castigat pels seus errors defensius

David CarballoActualitzat

El Mònaco és un dels equips revelació del futbol europeu i ha mostrat les seves credencials a l'Ettihad Stadium. El conjunt de Leonardo Jardim ha demostrat que no és el líder de la lliga francesa per casualitat i ha castigat les carències d'un City imprecís en la construcció i feble en defensa. Però quan semblava que tenia la victòria i la classificació per als quarts de la Champions encarrilada, ha vist com els anglesos han reaccionat i s'han acabat imposant per 5 a 3 en un duel espectacular marcat per l'encert dels davanters, que han superat clarament les defenses.

L'equip de Guardiola s'ha avançat amb un gol d'Sterling, que ha rematat al fons de la xarxa una centrada de Sané, però els del Principat han fet una primera meitat fantàstica i han capgirat el resultat advers abans del descans. El "Tigre" Falcao ha tret les urpes per fer l'empat a un amb una bona rematada en planxa després d'una precisa centrada de Fabinho i Mbappé, un davanter de només 18 anys amb fusta de crac, ha afusellat Caballero davant la impotència de Guardiola a la banqueta.

Poc abans de l'1 a 2, el tècnic català s'ha indignat amb una polèmica decisió de Mateu Lahoz, que no ha xiulat un penal de Subasic sobre el "Kun" Agüero, que a més ha vist la groga per simular la caiguda dins de l'àrea.

El Mònaco perdona i el City remunta

En l'inici de la represa, el Mònaco ha tingut la sentència en una nova acció polèmica. L'àrbitre valencià ha xiulat un penal d'Otamendi sobre Falcao a instàncies del seu assistent d'àrea però Caballero ha aturat la pena màxima al davanter colombià. El City ha passat de la desesperació a l'esperança quan Agüero ha tornat a igualar el duel aprofitant una greu errada de Subasic, que s'ha empassat el seu xut centrat sense aparent perill.

Però als anglesos li ha durat molt poc l'alegria i Falcao ha aparegut per deixar glaçat Guardiola i els seus amb un golàs de vaselina després de trencar el maluc de Stones. El Mònaco tornava a portar la iniciativa però dues jugades a pilota aturada mal defensades han permès el City remuntar un duel que se li havia posat molt coll amunt. Agüero, de volea a la sortida d'un córner, ha fet l'empat a tres i Stones, també després d'un servei de cantonada, ha fet embogir l'afició local amb el 4 a 3.

En un tram final amb constants alternatives, el City ha arrodonit una espectacular remuntada fent el cinquè per mitjà de Sané, que ha culminat una gran jugada ofensiva. Un gol molt celebrat per Guardiola des de la banda. El Mònaco, que ha passat de tocar els quarts de final a veure's superat, s'ha abocat a l'atac i ha estat a punt de fer el quart però Caballero ha desviat amb el peu la rematada perillosa de Falcao.

Amb el xiulet final, el City de Guardiola ha celebrat alleujat una victòria molt treballada que li permet fer un pas cap els quarts de final però sense refiar-se d'un Mònaco que ha mostrat ser un rival molt perilós.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut