Richard Wright (www.mcfc.com)
Richard Wright (www.mcfc.com)
Futbol Internacional

El Manchester City convoca un porter que fa més de tres anys que no juga ni un minut

Davant la lesió del seu titular, Joe Hart, Manuel Pellegrini no ha tingut més remei que convocar un jugador que tenia oblidat per tenir un porter de recanvi a la banqueta davant del Southampton

Actualitzat

El Manchester City ha convocat per al partit de dissabte davant del Southampton un porter que fa nou anys que no juga un partit de la Premier League. L'últim matx de Richard Wright, de 38 anys, a la màxima categoria del futbol anglès va ser al novembre del 2006. La competició encara és deia Premiership.

L'equip que entrena Manuel Pellegrini té lesionat al porter titular Joe Hart. L'exjugador de l'Elx i el Màlaga Willy Caballero serà el titular, però els "citizens" no tenien recanvi per l'argentí. I per això han recuperat un jugador que en aquests últims 9 anys ha competit a Copa d'Anglaterra, Copa de la Lliga i Championship (la segona divisió anglesa).

Wright, que va debutar a la primera divisió anglesa la temporada 1994-95 i va arribar a ser internacional, va fitxar pel Manchester City l'estiu del 2012. Des de llavors no ha disputat ni un minut de futbol. Això si, ha aconseguit que li renovin el contracte any rere any.

Anar al contingut