Futbol

El Madrid passa pàgina a l'eliminació de la Copa amb una victòria al camp del Getafe (0-3)

El Madrid oblida l'eliminació a la Copa del Rei amb una victòria al Coliseum Alfonso Pérez. Els blancs han sumat tres punts gràcies a un doblet de Cristiano i un gol de Bale

Actualitzat

Ancelotti ha tret els onze homes habituals al Coliseum. En un ambient gèlid, el joc blanc també ho ha estat en els primers compassos. De fet, l'única ocasió amb cara i ulls ha arribat poc després dels deu minuts de partit amb un xut alt de Marcelo. A la mitja hora ha arribat la més clara fins aleshores, de Benzemà i James. El tir del colombià, però, ha acabat desviat per un defensa del Getafe. Isco també ho ha provat i ha obligat a Codina estirar-se per allunyar un xut creuat molt potent. Pedro León, en una bona jugada individual desequilibrant per la banda, ha donat una passada enrera a Sarabia que no ha aprofitat. Kross, abans del descans, ha dirigit un xut amb l'esquerra que s'ha estampat al travesser. El Madrid ha estat incapaç de perforar la porteria de Codina davant d'un Getafe que també ha protagonitzat tímids intents de perill.

Sense canvis a la represa, Codina ha tornat a salvar els mobles al Getafe en una acció de Benzemá. I altre cop, el porter barceloní ha blocat un xut enverinat de James. Els blancs no havien fet gaire res fins que Cristiano ha trobat el gol. Centrada precisa de Benzema enrera i el portuguès només ha hagut d'empényer la pilota al fons de la porteria. El conjunt d'Ancelotti ha sabut aprofitar els moments d'incertesa del Getafe per anotar el segon. Passada de James i Bale amb el lateral del peu l'ha marcat. Just després, acció polèmica d'un possible penal sobre Yoda que l'àrbitre no ha assenyalat. I sense donar-se compte, el tercer ha arribat a partir d'una centrada de James que Cristiano ha rematat de cap. L'oportunitat més clara del Getafe ha arribat amb una rematada d'Álvaro Vázquez al pal. El Madrid acaba la primera volta, de la que n'ha de disputar encara un partit, amb 45 punts i com a campió d'hivern.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut