Futbol

El Madrid espera que l'expedient a Mourinho serveixi per aclarir les agressions i els insults que va patir al Camp Nou

Resposta blanca a l'expedient obert a Mourinho i Vilanova. En un comunicat oficial, el Reial Madrid diu que espera que la investigació del Comitè de Competició serveixi per aclarir "les provocacions, vexacions, insults i agressions" que els jugadors i el cos tècnic blanc van haver de suportar sobre la gespa del Camp Nou i al túnel de vestidors. El club, a més, insinua que el Comitè ha actuat d'ofici però a instàncies d'una suposada petició pública de Sandro Rosell. Convé recordar, però, que el president del Barça va explicar, tot just aquest dilluns, que no denunciarien l'acció de Mourinho perquè volien rebaixar la tensió.
Aquest és el comunicat oficial del Reial Madrid:

"Davant la decisió del jutge de competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol d'obrir una investigació pel que va passar en el partit de tornada de la Supercopa d'Espanya, el Reial Madrid CF vol manifestar el següent:
 
1.- El Reial Madrid CF ha optat des d'un primer moment per una línia de prudència i responsabilitat per no alimentar el clima de tensió creat després del que va passar.
 
2.- El Reial Madrid CF expressa la seva sorpresa pel fet que aquesta investigació sigui ordenada cinc dies després del partit, i curiosament escasses hores després que el president del FC Barcelona la reclamés públicament a la mateixa Reial Federació Espanyola de Futbol.
 
3.- El Reial Madrid CF espera que la investigació continuï i serveixi d'oportunitat per aclarir absolutament tots els fets ocorreguts durant el transcurs del partit i immediatament després de la finalització, entre les quals les provocacions, vexacions, insults i agressions que van haver de suportar els jugadors, cos tècnic i altres membres de la banqueta del nostre equip al terreny de joc i també al túnel de vestidors.

4 .- El Reial Madrid CF continuarà treballant en defensa dels valors inherents a l'entitat i sempre per la màxima col·laboració possible entre tots els clubs i institucions del món del futbol."

NOTÍCIES RELACIONADES