El Madrid derrota molt fàcilment un desencertat Zalgiris de Kaunas mentres Unicaja cau a Atenes

El Reial Madrid ha començat l'Eurolliga amb una victòria a Kaunas davant un Zalgiris absolutament descentrat. Els blancs, sense haver fet un bon partit, han aprofitat les contínues pèrdues de pilota dels rivals per guanyar-los 63 a 83. Unicaja ha perdut contra Olympiacos per 69 a 61.

El Zalgiris de Sarunas Jasikevicius ha dominat de sortida el rebot, però les pèrdues de pilota li han impedit obrir diferències importants en el marcador. Dos triples de Llull han donat als blancs els primers avantatges. Tot i això, el desencert en el llançament dels visitants els ha impedit aconseguir un bon marge. El primer quart ha acabat 13 a 16. En el segon, els de Pablo Laso seguien fallant en el llançament exterior, però s'han escapat en el marcador de 14 punts aprofitant les contínues errades dels lituans, gairebé incapaços de culminar un atac amb criteri. Al descans, el Madrid guanyava 24 a 35.

Un parcial de 5 a 0 en començar la segona part ha animat el Zalgiris, però un triple de Mirotic ha tallat la seva reacció d'arrel. Els lituans han marxat al final del tercer quart perdent de vint, 44 a 64. En els últims 10 minuts els locals han intentat maquillar la seva derrota, aprofitant-se d'uns minuts de desconcert dels madridistes, però no ho han aconseguit. Al final, 63 a 83. I encara han perdut de poc, tenint en compte que han regalat 28 pilotes.

Unicaja no ha pogut culminar la feina i ha perdut a la pista de l'Olympiacos. Una bona primera part dels de Joan Plaza els ha permès dominar al descans, 26 a 33, amb 12 punts de Zoran Dragic i un destacat Fran Vázquez dins la zona.El tercer quart, però, ha estat pels grecs que a força de triples han reduit l'aventatge dels andalusos a nomès 1 punt, 44 a 45. L'apagada ofensiva dels andalusos a l'últim quart ha acabat propiciant una victòria còmoda pels grecs, 69 a 61.