Eurolliga

El Barça s'estrena a l'Eurolliga amb una victòria sobre el Partizan (67-60)

El Barça ha suat la victòria sobre el Partizan per 67-60 en l'estrena de l'Eurolliga. Els de Belgrad han venut cara la seva pell al Palau, però els catalans, sense brillar, han acabat vencent. Papanikolau i Tomic (13 punts) han estat els màxims anotadors dels locals. Actuació destacada també de Dorsey (8 punts i 10 rebots) i Huertas (10 punts i 10 assistències).

Punts interiors i diferències mínimes. Així ha anat el partit. El Partizan sempre ha trobat respostes als blaugrana i ha competit fins al final. Possessions llargues i ritme de partit per l'equip serbi. Molt malament el Barça des de la distància, 2 d'11 en la primera part. Pobre 28 a 26 al descans.

El desencert es suplia amb intensitat i, en aquesta faceta, Dorsey és dels primers de la classe: 8 punts, 10 rebots i 3 taps per al de Baltimore. En l'últim quart, un triple de Navarro semblava que permetia als de Pascual escapar-se (50-42). Però l'encert de Milosavljeic (15 punts) ha inquietat els blaugrana fins ben bé l'últim minut. Bon paper d'un jove Partizan i agraïment als que han viatjat des de Belgrad per animar a la grada.