UE Llagostera
El Llagostera ha aconseguit una victòria que convida a l'optimisme

El Llagostera suma tres punts d'or contra l'Albacete i deixa clar que lluitarà per la permanència (2-0)

El conjunt gironí ha dut la iniciativa des dels primers minuts, però no ha estat capaç de marcar, gràcies a Samu i Querol, fins a la segona part

Ramon LlubiàActualitzat

El Llagostera ha obtingut un magnífic resultat (2-0) a casa contra l'Albacete, el quart per la cua de Segona divisió i, per tant, un rival directe en la lluita per la salvació. Feia dotze jornades que el conjunt d'Oriol Alsina no guanyava.

Conscient que s'hi jugava alguna cosa més que tres punts, el Llagostera ha començat molt decidit en atac, però no ha tingut sort. Una hàbil xilena d'Imaz ha acabat desviada prop de la base del pal per Juan Carlos, i els dos intents de llarga distància del mateix davanter lleidatà i de Querol han sortit massa alts. A l'àrea local, René també ha fet de salvador exhibint uns reflexos prodigiosos per refusar una volea de Curto a boca de canó.

Al porter manxec, en canvi, l'ha abandonat la fortuna en l'inici de la segona part, quan Samu ha pentinat per sobre de les seves mans una falta centrada per Pitu. Un gol merescut, per l'esforç fet, que ha donat esperança i més ànims als gironins.

Al minut 60, a més, l'Albacete s'ha quedat amb deu jugadors per vermella directa a Paredes, que ha clavat un parell de puntades des de terra sense adonar-se que l'àrbitre era a pocs metres d'ell. Poc després ha arribat una contra conduïda a tota velocitat pel debutant Fofo, que ha acabat en tres rebots, entre els centrals i el porter visitants. L'enrenou l'ha aprofitat Querol per empènyer la pilota i marcar el gol de la sentència.

En la classificació, el Llagostera guanya una posició i ara és vintè, amb 24 punts, a només un del mateix Albacete.