Maurizio Sarri, amb un cigarret durant un partit del Nàpols
Futbol internacional

El Leipzig adapta el vestidor visitant perquè Maurizio Sarri pugui fumar

Segons ha desvelat el diari "Bild", el Leipzig ha acceptat la petició del Nàpols i ha construït una habitació de tres metres d'ample i tres i mig d'altura que permetrà el tècnic italià fumar tranquil·lament

Actualitzat

L'addicció de Maurizio Sarri al tabac ha obligat el Nàpols a demanar al Leipzig que adapti el vestidor del conjunt visitant perquè el tècnic italià pugui fumar de cara al partit de tornada dels setzens de final de la Lliga Europa que es disputarà a l'estadi del conjunt alemany.

Segons ha desvelat el diari "Bild", el Leipzig ha acceptat la petició del Nàpols i ha construït una habitació de tres metres d'ample i tres i mig d'altura que permetrà Sarri fumar tranquil·lament. Per complir la demanda del club italià, que pagarà els costos de la instal·lació, també es desinstal·laran les alarmes contra incendis per evitar que es disparin.

"Sarri és un fumador apassionat, és increïble. Mai havia vist ningú que fumés tant. Gràcies a Déu aguanta durant els partits", va explicar el capità napolità Marek Hamsik recentment.

Anar al contingut