Sthep Furry, el gos vident de la Champions League
Sthep Furry, el gos vident de la Champions League (TikTok: aircorg)
Champions League

El gos que preveu el futur de la Champions

L'animal que es fa viral a les xarxes socials i que ja acumula més de mig milió de visites

El Reial Madrid va eliminar el Manchester City als penals. Així doncs, els blancs s'uneixen al Borussia Dortmund, el PSG i l'Arsenal per disputar les semifinals de la Champions. Els quarts de final --especialment els partits d'anada-- van deixar el llistó molt alt, i era molt complicat encertar qui serien els quatre semifinalistes.

Però que sigui complicat no vol dir que sigui impossible, i així ens ho ha demostrat la plataforma TikTok a través d'un vídeo d'un gos que s'ha fet viral. Una mascota que ha demostrat tenir moltes capacitats, una de les quals encertar els resultats de l'eliminatòria a la Lliga de Campions.

El gos Fèlix

L'usuari aircorg, de TikTok, és un compte que es dedica a fer prediccions dels partits amb un gos. De fet, les prediccions les fa el mateix gos, amb una pilota de bàsquet que encistella per predir els resultats. La mascota es diu Sthep Furry i ja és tota una estrella. Els seus clips tenen milers i milers de visualitzacions; alguns, milions. Fa un mes va publicar la predicció dels quarts de final de la Champions League i, sorprenentment, va encertar-ho. Impressionant. Per això, el vídeo ja té més de 9 milions de visites i gairebé 750.000 m'agrada.

La "fluffy mamba" --com el descriu el seu amo-- va encertar tots els classificats: Dortmund, PSG, Bayern de Múnic i Reial Madrid. La casualitat o l'encert del gos han provocat la reacció de molts usuaris a les xarxes socials.

@aircorg Where my soccer fans at? ?????‍?? how did we do? ??‍?? #uefa #championsleague #championsleague2024 #soccer #soccertiktok #sports #madrid #psg #mancity ? UEFA Champions League Anthem (Full Version) - UEFA & Tony Britten

La final, el pitjor escenari per als blaugranes

Després de la desfeta a casa contra el PSG, el somni de la sisena Champions del Barça es va esfumar. No només en van quedar fora, sinó que el màxim rival, el Reial Madrid, es va classificar eliminant els favorits a l'Etihad Stadium. El particular vident de les xarxes prediu una final entre el Reial Madrid i el PSG. Guanyi qui guanyi a Wembley, a Can Barça no serà una alegria o alleugeriment gran.

Veurem si aquest cop encerta, Sthep Furry, o si hi haurà una final alemanya. Seria l'oportunitat perfecta per venjar-se de la final del 2013 pel Dortmund. Un partit que també va disputar-se a l'estadi londinenc. Un gol de Robben al minut 89 va donar la victòria i el títol al Bayern (1-2). Amb la samarreta negra i groga, dos jugadors actuals de la plantilla culer: Lewandowski i Gündogan.

Anar al contingut