Xavi Costa lluirà el dorsal 6 al Barça (Víctor Salgado - FCB)
Hoquei patins

El golejador Xavi Costa, presentat com a nou jugador del Barça d'hoquei patins

El jugador tarragoní, de 28 anys, s'ha consolidat com un dels jugadors més determinants a l'àrea, després d'una carrera que va començar als 17 anys en què ha defensat els colors del Vila-seca, el Lleida, el Tenerife, el Vendrell i el Reus Deportiu

Actualitzat

El Barça ha presentat avui, dilluns, l'últim reforç de la secció d'hoquei sobre patins, el davanter d'Amposta Xavi Costa, que arriba al Palau Blaugrana procedent del Reus, on ha jugat les dues últimes temporades, en les quals ha anotat 50 gols.

El jugador tarragoní, de 28 anys, s'ha consolidat com un dels jugadors més determinants a l'àrea, després d'una carrera que va començar als 17 anys, i en què ha defensat els colors del Vila-seca, el Lleida, el Tenerife, el Vendrell i el Reus Deportiu. Xavi Costa arriba al Barça en la maduresa de la seva carrera i amb la intenció de triomfar al Palau Blaugrana.

"Arribar aquí és el premi a una trajectòria i el fet de poder entrenar-me amb els companys i la qualitat que hi haurà als entrenaments ja és una motivació", ha dit Costa en la seva presentació oficial.

Anar al contingut