Segona A

El Girona topa amb l'Arcorcón (4-1) i cedeix el tercer lloc de Segona Divisió

El Girona ha patit la pitjor golejada de la temporada al camp de l'Alcorcón (4-1). Els madrilenys han estat més ambiciosos i ara ocupen el tercer lloc que tenien els catalans, ara quarts, a la classificació de Segona.

Partit de molta exigència per al Girona al camp de l'Alrcorcón. Hi havia en joc la tercera posició a la categoria de plata i els madrilenys han format un grup amb molta experiència des que hi militen.

Els locals s'han mantingut molt sòlids al mig del camp a l'hora de tallar la progressió del Girona i han atacat amb velocitat des del principi. Ben aviat, al minut 12, s'han avançat mitjançant Víctor Laguardia i han seguit apostant pel seu estil sense especular.

Al 40', Felipe aconseguia l'empat per als catalans, que només ha durat tres minuts, el temps que ha trigat Oriol Riera a tornar a avançar l'Arcorcón. Intercanvi de cops psicològics, doncs, al límit del descans.

A la segona part, els grocs han seguit més forts i s'han mostrat sempre més capaços de sentenciar. Al minut 53, Juli ha situat el 3-1 i Babin, el 4-1 defonitiu, al 66.

Aquesta és la quarta derrota del Girona i el primer partit en tota la temporada que encaixa més de dos gols. Amb el resultat, baixa a la quarta posició de la Liga Adelante i cedeix la tercera, precisament, a l'Alcorcón.