El Girona supera el Valladolid per 2 a 1 i s'acosta a les posicions d'ascens directe

El Girona ha guanyat 2 a 1 el Valladolid, el seu perseguidor directe en la classificació. L'equip empata a punts amb el líder, el Betis, tot i que els andalusos tenen un partit menys

El Girona ha vençut 2 a 1 el Valladolid, cinquè de la classificació, i l'allunya a 5 punts de distància. El tècnic visitant Rubi, exentrenador dels gironins, veu complicar-se la seva situació després d'encadenar 3 derrotes consecutives. El seu equip ha estat dominat clarament en la primera part. Les millors ocasions han estat pels de casa. Després d'un primer xut llunyà de Granell en el minut 7, Aday ha marcat pels gironins en el minut 10.

En el minut 15 Mata ha vist com l'anul·laven un gol per un fora de joc inexistent. Set minuts més tard, el mateix Aday i Richi han enviat dues vegades la pilota al travesser en la mateixa jugada. Un xut de Jonathan Pereira aturat per Becerra en el minut 28 ha despertat una mica els visitants. Un clar penal de Ramallo sobre Hernán Pérez ha permès De Melo empatar en el minut 40. I en aquests últims minuts de la primera meitat, el Girona ha dubtat i el Valladolid ho ha aprofitat per buscar el seu segon gol.

La sortida de l'equip de Pablo Machín després del descans no ha sigut tan espectacular com a l'inici del matx. Felipe Sanchón, per la banda dreta, ha estat el primer a aparèixer. Una centrada seva en el minut 67 s'ha passejat per la porteria del Valladolid sense trobar rematador. Els castellans sortien també a l'atac, i el joc ha entrat en una fase de domini altern. Eloi Amagat ha avançat novament els blanc-i-vermells en el minut 73, amb un gran xut de volea en un córner servit per Granell. Óscar González hauria pogut empatar per segona vegada en el minut 41, però Becerra ha tornat ha estat molt encertat. En el temps de descompte, Mata no ha sabut arrodonir el resultat en el ma a ma davant Javi Varas.