Girona

Pablo Machín: "Hem tingut poc temps per recuperar-nos"

El central s'ha entrenat amb normalitat i estarà a disposició de Pablo Machín per al partit d'aquest dimecres contra el Leganés

Actualitzat

En la roda de premsa prèvia al desplaçament a Leganés, Machín lamentava el calendari comprimit que els havia tocat pel fet que la cinquena jornada es jugui entre setmana. "Hem tingut poc temps per recuperar-nos, però competirem al màxim, com sempre", explicava el tècnic sorià, referint-se al fet que el Leganès va jugar el seu últim partit divendres i el Girona ho va fer diumenge. Machín espera "un rival molt físic, que ens posarà les coses molt difícils".  

Machín es planteja fer retoacions i dubta en totes les línies. L'esperançador debut d'Stuani amb dos gols en la primera part contra l'Atletic de Madrid s'ha vist estrucat amb una sequera de tres partits. El Girona és el quart equip amb més rematades a porteria de la lliga (un total de 53) però per contra és el quart pitjor en efectivitat (només un 7 per cent). El Girona enllaça 242 minuts de sequera després de ser incapaç de batre
l'Athletic i el Sevilla.

Pedró Alcalá s'entrena

El central del Girona Pedro Alcalá, ja recuperat de les molèsties que el van deixar fora de la convocatòria en el partit de diumenge contra el Sevilla, ha participat amb tota normalitat en l'entrenament que els de Pablo Machín han fet aquest dimarts a Montilivi. El defensa està disposat fins i tot a jugar Butarque encara que sigui infiltrat perquè Pablo Machín es marca com a principal objectiu mantenir la porteria a zero. L'entrenament previ al partit ha estat de baixa intensitat, després del gran desgast contra el Sevilla. L'entrenador sorià té entre cella i cella fer rotacions sobretot perquè el Leganés afronta el partit amb 48 hores més de descans que el Girona.

Les úniques baixes que té el tècnic blanc-i-roig per al partit d'aquest dimecres contra el Leganés són Carles Planas, que ha treballat al marge per culpa d'unes molèsties que arrossega des de fa dues setmanes, i David Timor, encara convalescent de la lesió que es va fer a principi d'agost, abans de tornar a l'equip.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut