Futbol

El Girona guanya l'Osca tot i acabar amb 10 i un penal en contra (2-1)

El Girona suma tres punts a Montilivi en un partit en què l'Osca s'ha avançat en el marcador. Els gironins, amb Felipe Sanchón i Acuña al capdavant, han capgirat el resultat tot i acabar amb 10 homes i un penal en contra.

Actualitzat
El Girona suma tres punts a Montilivi en un partit en què l'Osca s'ha avançat en el marcador. Els gironins, amb Felipe Sanchón i Acuña al capdavant, han capgirat el resultat tot i acabar amb 10 homes i un penal en contra.

Calia fer de Montilivi un fortí, i davant l'Osca, els homes de Rubi ho han aconseguit. En els primers compassos de partit, el Girona donava senyals d'haver après dels errors. Tot i la frescor dels minuts inicials, Borja, al minut 13 enviava una galleda d'aigua freda als blanc-i-vermells. Oblit de la defensa gironina que Nacho Novo aprofita per enviar una centrada a Borja, i amb Mallo desequilibrat, el 9 de l'Osca només ha hagut d'empènyer la pilota al fons de la porteria. Era la primera arribada dels homes d'Alessandro a l'àrea contrària.

El Girona, tot i tenir més arribades, no les traduïa amb encerts. Els de Rubi, però, no defallien i el premi a la constància arribava al minut 34. Centrada de Luso des de la línia de fons que Felipe Sanchón ha resolt a la perfecció. Cinc minuts més tard arribava el segon gol gironí. Jugada de tiralínies excel·lent que inicia Luso des del mig del camp enviant un xut llarg a Jose. El lateral blanc-i-vermell ha centrat per Acuña, que, de cap, ha rematat i ha superat Luis García.

Abans de la mitja part, el Girona havia aconseguit capgirar un resultat advers. A la segona, l'avantatge blanc-i-vermell hauria pogut ser més ampli si Jose, en una passada a l'espai de Felipe Sanchón, hagués encertat. A partir d'aquest moment, el partit es trencava i els dos equips tenien possibilitats de marcar. Al 73, però, semblava que pintarien bastos per al Girona. Migue ha comès un penal a Novo i ha vist la segona targeta groga. Amb l'expulsió del defensa gironí, les esperances passaven perquè Mallo parés el penal. I així ha passat. El porter gallec ha encertat la direcció de Camacho i ha desviat la pilota.

Amb 10 homes i un quart d'hora per al final, els nervis s'apoderaven dels gironins. L'Osca hauria pogut empatar en una acció en el temps afegit. Al final, però, tres punts al sac per al Girona, que continua instal·lat en la zona de "play-off".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut