Les blaugrana celebrant el gol de Jennifer

El FC Barcelona s'exhibeix davant de l'Espanyol (7-1) i manté la pressió al líder, l'Athletic Club

A una setmana del derbi al Camp Nou, les noies han disputat el seu a la Ciutat Esportiva. El partit s'ha saldat amb una golejada del FC Barcelona per 7 a 1, amb doblet d'Olga, "hat-trick" de Jenni i els gols d'Alexia i Sandra Hernández. Les blaugrana es mantenen a un punt del líder, l'Athletic Club.

Olga ha obert el marcador amb un doblet en només tres minuts. El primer l'ha fet al 32, i el segon, col·locant-lo fora de l'abast d'Andrea al 35. Abans del descans, però, les blaugranes n'han fet un més des dels onze metres. Inés ha comès penal a Mariona i Jennifer Hermoso l'ha transformat.

Al segon temps, Alexia ha donat un avís enviant la pilota a la creueta. Però la "killer" blaugrana, amb set de gol, ha tornat a aparèixer per rematar al segon pal una centrada d'Anne Bergara. Les de Toni Polidano no podien mantenir la possessió de la pilota davant d'un Barça atacant que s'ha tornat a encomanar a Hermoso. La golejadora ha signat el "hat-trick" al minut 64, vint-i-dosè gol de la temporada. L'Espanyol ha baixat els braços i les blaugranes ho han aprofitat amb una deixada dins de l'àrea que ha caçat Sandra Hernández per fer el sisè. I el gol de l'honor de les blanc-i-blaves ha arribat gairebé sense voler. Una falta lateral l'ha rematat Elba. Les blaugranes encara hi han tornat. Alexia, que a l'inici del segon temps havia trobat un pal, s'ha afegit al còmput golejador amb un gran gol des de dins de l'àrea. Era el setè.

Amb aquest, l'Espanyol encadena onze partits sense guanyar i veu com se li escapen les posicions de la Copa de la Reina. El Barça, segon classificat, continua a un punt de l'Athletic Club a cinc jornades pel final de la Lliga i amb qui, tot i tenir el "goal average" empatat, té la diferència particular de gols àmpliament guanyada.