Futbol Sala

El FC Barcelona Lassa cedeix un empat amb el Ríos Renovables de Saragossa que li pot costar el liderat (3-3)

Els blaugrana s'han avançat tres vegades en el marcador, i tres vegades han vist com els aragonesos els empataven. Els blaugrana estaran pendents del partit del segon, el Movistar Inter, diumenge.

El FC Barcelona ha empatat a 3 a casa contra el Ríos Renovables de Saragossa. Després d'aquest empat el FC Barcelona Lassa manté el liderat empatat amb el Movistar Inter, que encara ha de jugar diumenge contra el Palma Futsal. La ratxa blaugrana continua sent bona, 13 partits sense perdre a la LNFS, però els 2 punts que ha cedit li poden costar el primer lloc de la Lliga.

Ferrao, amb el seu gol 23  a la Lliga aquesta temporada, ha obert el marcador al Palau Blaugrana a la sortida d'un córner en el minut 3. Poc després un xut de Joselito a l'escaire ha marxat fora per poc. Els barcelonistes dominaven però sense la punteria necessària per treure'n profit. Bateria ha reaparegut a 5 minuts del final de la primera part, després d'una llarga baixa de quatre mesos per lesió. La mala notícia és que tan ell com Aucardo, un altre jugador que tornava de lesió, van acabar el partit amb problemes físics. El brasiler amb una contusió a les costelles i el gadità amb un cop al genoll. Les proves mèdiques de dilluns determinaran l'abast de les seves lesions.

El Ríos Renovables de Saragossa ha passat a pressionar. A 5 minuts del descans, després d'una pilota perduda per Dyego, Joao ha fet en pròpia porta el gol de l'empat a 1. Tot seguit Ortego ha posat a prova Paco Sedano amb un xut a l'escaire. Però només 37 segons més tard del gol visitant Dyego ha recollit una pilota rebutjada després d'un xut de Joselito per fer el 2 a 1.

En el minut 22 els aragonesos han tornat a empatar, quan Adri Ortego ha rematat un córner en el segon pal. Després de dues bones ocasions per Ferrao, una assistència del brasiler ha permès Dyego fer el 3 a 2 pel Barça. El Saragossa, que ja havia obligat Sedano a fer dues aturades després de l'empat a 2, ha estat valent i ha 8 minuts del final ha adoptat la tàctica del porter jugador. La seva valentia ha estat recompensada amb el gol de Nano Modrego a 3 minuts del final. I encara hauria pogut guanyar de no ser per una nova intervenció del porter del FC Barcelona quan només restaven 32 segons de joc.