Barça

El FC Barcelona fa la rua del doblet pels carrers de la capital catalana

Milers d'aficionats han sortit als carrers de Barcelona per homenatjar els campions de la Lliga i la Copa del Rei, el vuitè doblet de la història del club blaugrana. Andrés Iniesta, el jugador més aclamat pels seguidors

Actualitzat

El FC Barcelona ha celebrat aquest dilluns la consecució del doblet amb una rua pels carrers de Barcelona. La desfilada ha començat al port amb un bus descobert presidit pels trofeus de Lliga i Copa per fer un recorregut que ha passat per la plaça Drassanes, l'avinguda del Paral·lel, la ronda de Sant Pau, el carrer Comte d'Urgell i ha acabat a l'avinguda de Sarrià després d'un trajecte d'unes dues hores.

Milers d'aficionats han sortit als carrers per homenatjar els campions de la Lliga i la Copa del Rei, el vuitè doblet de la història del club blaugrana en un recorregut molt similar al de les últimes rues que ha fet l'equip barcelonista. Andrés Iniesta, que, després d'haver anunciat que deixarà el Barça al final d'aquesta temporada, ha estat el més aclamat pels seguidors.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut