El F. C. Barcelona B cau al camp de l'Albacete (2-1) tot i la bona actuació del seu porter Suárez

El F. C. Barcelona B buscava un triomf a Albacete en la seva lluita per evitar el descens. La resta de resultats de la jornada li eren propicis. Però quan el millor de l'equip és el porter, és molt difícil guanyar

El F. C. Barcelona B no ha pogut aprofitar els mals resultats d'aquesta jornada dels seus rival en la lluita per sortir de la zona de descens, Sabadell, Racing i Osasuna, per escalar posicions en la classificació. Amb un triomf al camp de l'Albacete l'equip de Jordi Vinyals hauria fet un pas endavant molt important de cara a la salvació. Les seves pròpies errades l'han privat dels punts vitals (2-1).

L'Albacete és un equip que es fa molt fort a casa seva. Dels 10 partits previs a la visita del Barça B, només n'havia perdut 1. Durant la primera meitat tots dos conjunts s'han mostrat massa respecte, han sortit a l'atac però amb el fre de mà posat, sense deixar de pensar en la defensa. Tot i això, el gruix de les ocasions ha estat pels manxecs que entrena Luis César Sampedro. El porter José Aurelio Suárez ha evitat el gol en una rematada a boca de canó en el minut 9, i s'hi ha tornat a lluir davant un xut d'Edu Ramos en el 16 i una rematada de cap de César Díaz, massa sol i massa fàcil, en el 34. El seu rival Dorronsoro ha tingut feina davant un xut d'Alen Halilovic en el minut 9 i un altre de Gumbau poc abans del descans.

Als 6 minuts de la segona part Gonzalo ha marcat per l'Albacete irematant de cap un servei de córner. Aquest gol ha reforçat el plantejament conservador del seu equip, disposat a defensar el resultat. El Barça B ha avançat línies, i Munir ha xutat massa creuat en el minut 57. El davanter ha estat l'autor del gol de l'empat 10 minuts més tard, culminant una bona centrada de Dongou. L'Albacete, que ha tornat a sortir del seu cau, s'hauria pogut tornar a avançar en la jugada següent. Una gran intervenció de Suárez davant César Díaz ho ha impedit. El porter blaugrana, el millor del seu equip, ha fet una altra bona intervenció davant d'un xut de Rubén Cruz en el minut 76. No ha pogut, però, evitar el gol d'aquest mateix jugador en el minut 80 després d'una mala passada en defensa d'Edgar Ié.