Bàsquet

El DKV Joventut i el Suzuki Manresa tanquen la temporada amb dues derrotes a domicili

El DKV Joventut i el Suzuki Manresa han acomiadat la temporada a la Lliga ACB amb dues derrotes a domicili. Els verd-i-negres han perdut a la pista del Power Electronics València per un ajustat 96-94 en un partit intranscendent i en què Clay Tucker ha disposat de l'últim llançament per donar la victòria a la Penya, però ha fallat un triple molt forçat. Rafa Martínez, amb 24 punts, ha estat el millor dels valencians, que acaben quarts la fase regular. El mateix escenari s'ha repetit a Vistalegre, on el Manresa ha plantat cara contra el Reial Madrid però ha acabat cedint en un final molt igualat per 81-79. Badalonins i manresans ja poden començar a pensar en la temporada que ve.

Actualitzat
Un dels tres àrbitres nord-americans que ha designat l'ACB per substituir els de la Lliga per la vaga d'aquests, Terry Moore, s'ha fotografiat amb l'entrenador del Joventut, "Pepu" Hernández. Dóna la casualitat que aquest col·legiat va dirigir la final del Mundial del Japó, on l'ara entrenador de la Penya va guanyar amb Espanya la medalla d'or.

Sense res en joc per a cap dels dos equips, el partit a la Fontenta ha estat trepidant i al descans s'ha arribat amb un espectacular marcador de 52-45 a favor dels valencians. Però el Joventut, malgrat el gran partit de Tripkovic i els joves Josep Franch i Pere Tomàs, ha acabat perdent per dos punts de diferència ja que Clay Tucker ha fallat l'últim triple. El jugador català del València Rafa Martínez ha estat el màxim anotador del matx amb 24 punts. 

I també de dos punts, 81-79, ha perdut el Suzuki Manresa a la pista del Reial Madrid en un partit on els manresans han estat molt a prop de donar la sorpresa, amb un parcial de 20-29 en l'últim quart, però finalment els homes de Jaume Ponsarnau no han pogut acomiadar la temporada amb un triomf de prestigi a Vistalegre. Precisament el base menorquí Sergio Llull, format al planter manresà, ha estat el botxí del seu exequip amb 22 punts.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut