Barça

El CSD matisa l'article de Cardenal

El president del CSD ha volgut matisar l'article que ha publicat aquest dimarts al diari 'El País' en defensa de la gestió del Barça. En un comunicat, Miguel Cardenal ha volgut deixar clar que el seu organisme està compromès amb la transparència.

Actualitzat

El president del Consell Superior d'Esports (CSD), Miguel Cardenal, ha emès un comunicat per matisar l'article que ha publicat aquest dimarts al diari 'El País', titulat "Orgullosos del Barça", en què defensa el model de gestió del club blaugrana i demana no fer judicis paral·lels en el litigi obert amb Hisenda. Davant de la polèmica que ha aixecat l'article, Cardenal defensa en el comunicat que l'organisme que presideix "ha de vetllar perquè l'esport sigui un espai de convivència".

Cardenal també ha volgut deixar clar que la seva intenció no era interferir en el procés que instrueix el jutge Ruz. "Tota actuació contrària a la llei ha de ser investigada, acreditada i sancionada", ha recordat, i ha afegit que el CSD "ha donat mostres d'un compromís absolut amb la transparència i l'exigència de responsabilitats". 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut