Hoquei patins

El Club Patí Vic supera l'Huracán i es proclama campió de la Copa Intercontinental (5-1)

L'equip vigatà s'ha imposat a l'Huracán de Buenos Aires per 5 a 1 amb gols de Cristian Rodríguez (2), Mia Ordeig, Roger Presas i Romà Bancells i és el tercer conjunt català que conquereix aquest títol després del Reus Deportiu i el Barça

David CarballoActualitzat

El Club Patí Vic ha complert els pronòstics i s'ha proclamat campió de la Copa Intercontinental d'hoquei patins per primera vegada en la seva història. Els vigatans no han desaprofitat l'oportunitat de disputar la final a la seva pista i han derrotat l'Huracán de Buenos Aires, campió americà, per 5 a 1.

L'equip català no ha tingut problemes per controlar el partit en tot moment i al descans ja dominava per un clar 4 a 0, amb gols de Cristian Rodríguez, Mia Ordeig, Roger Presas i Romà Bancells, de penal. En l'inici de la represa, els argentins han retallat distàncies per mitjà d'Eduardo Barreiro, però el triomf vigatà mai ha perillat i Cristian Rodríguez ha arrodonit la victòria amb el cinquè i definitiu gol de la nit.

Els jugadors del CP Vic han celebrat amb eufòria la consecució d'un títol que encara no tenien a les vitrines. L'equip osonenc s'ha convertit en el tercer equip català que aconsegueix aquest guardó, que tenen també el Reus Deportiu i el Barça, que va renunciar a disputar aquesta competició tot i ser l'actual campió d'Europa.
 

 

CAMPIONS DEL MÓN !!!!

A photo posted by club Patí Vic (@clubpativic) on

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut