Últims preparatius al Circuit de Barcelona-Catalunya per rebre, aquest cap de setmana, la Fórmula 1 (@Circuitcat_cat)
Fórmula 1

El Circuit de Barcelona-Catalunya ja ho té gairebé tot a punt per rebre la Fórmula 1

Últims detalls i molta activitat al pàdoc perquè els pilots, aquest divendres, puguin començar a oferir espectacle des dels entrenaments lliures

Actualitzat

Alonso aconseguirà sortir del forat de McLaren Honda? Vettel es consolidarà com el principal maldecap de Hamilton? Aconseguirà Bottas eclipsar l'encara present absència de Nico Rosberg? Aquestes són només algunes de les incògnites que podrien acabar resolent aquest cap de setmana en el Circuit de Barcelona-Catalunya.

Un any més, i ja en són 27, el traçat català rebrà la Fórmula 1. Aquest cap de setmana els monoplaces més ràpids del món en recorreran l'asfalt a tota velocitat davant de milers d'espectadors, que esperen que el bon temps i l'espectacle uneixin les seves forces per donar-los un gran dia.

Però abans de tot, caldrà tenir-ho tot a punt i això vol dir més de set dies de muntatge, de moviment de motorhomes, camions i una complexa logística perquè el circ de la Fórmula 1 faci de Catalunya la seva casa durant tres dies.

Aquest dijous s'ultimen els detalls i comencen les activitats oficials. Sense anar més lluny, aquesta mateixa tarda, roda de premsa dels pilots i, després, els seguidors que vagin a Montmeló podran veure de prop els seus ídols en el Pit Walk i podran parlar-hi i fer-s'hi fotos durant la firma d'autògrafs.

Però l'organització de la Fórmula 1 té previstes moltes més activitats per aquest cap de setmana per animar l'afició a omplir les graderies del circuit, per exemple, hi haurà una exhibició de karts de les futures promeses del món del motor. A més, durant aquests dies s'instal·laran unes pantalles gegants per fer més fàcil el seguiment de la cursa i dels entrenaments; hi haurà fan zones amb simuladors de Fórmula 1, i es faran concursos de pitstop al voltant del circuit amb premis molt atractius per als bojos del motor.

Els que no puguin anar al Circuit, podran seguir el Gran Premi en directe i en obert per TV3: Dissabte 13 de maig a les 13.15, "la Fórmula"; i a les 14:00, la qualificació. Diumenge 14 a les 12.30, "La Fórmula"; i a les 14.00, la cursa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut