Barça

El Camp Nou homenatjarà Xavi Hernández dissabte després del Barça-Deportivo

El capità del Barça viurà una sèrie de reconeixements molt emotius a l'estadi barcelonista un cop es tanqui l'últim partit de Lliga

Actualitzat

Xavi Hernández rebrà un gran homenatge aquest dissabte un cop acabi l'últim matx de la Lliga contra el Deportivo. El Camp Nou es posarà als seus peus per dir-li adéu com a jugador amb una sèrie d'actes que ben segur li posaran la pell de gallina.

Per començar, està previst que a les graderies de l'estadi es formi un mosaic gegant que mostrarà tots els títols que ha guanyat Xavi vestint la samarreta blaugrana. Un mosaic que veurà la seva família al complet des de la llotja del Camp Nou.

A continuació, es projectarà un video en el videomarcador en què es farà un repàs als millors moments de la carrera del capità barcelonista.

Un dels punts més emotius per a Xavi arribarà quan els seus companys li faran un passadís vestint tots ells la samarreta amb el número 6.

Finalment, el migcampista de Terrassa rebrà el trofeu de Campions de Lliga 2014 2015 de mans del president de la Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar.

El comiat, lògicament, serà a càrrec del mateix Xavi, que es dirigirà a la seva afició per agrair-li el seu suport durant els seus anys de professional al primer equip, disset en concret. 

Roda de premsa de comiat dijous per Esport3

Aquest dijous a les 11:35 h el canal Esport3 arrenca una programació especial previ a la roda de premsa de comiat que oferirà Xavi Hernández cap a les 12:45h. Es podran veure els reportatges "Xavi 550 (partits)" i "Xavi 50 (gols)".

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut