Barça

El Barça vol aprofitar la visita del Saragossa al Camp Nou per esvair els dubtes dels últims partits

El Barça prepara a consciència el partit que aquest diumenge a la nit tancarà la vuitena jornada de Lliga al Camp Nou. Els blaugranes volen aprofitar el partit contra el Saragossa per refer-se de les últimes ensopegades: l'empat contra el València a la Lliga i la derrota contra el Rubin Kazan a la Champions. Guardiola podrà comptar amb Dmitro Txigrinski, que ja té l'alta mèdica, mentre que Thierry Henry continua entrenant-se al marge del grup. En les últimes hores, els ànims del vestidor blaugrana s'han reforçat per l'acord de renovació de Carles Puyol fins al 2013.

Actualitzat
Guardiola no ha tingut cap maldecap per fer la llista de convocats per al partit d'aquest diumenge contra el Saragossa al Camp Nou. El tècnic blaugrana compta amb els 18 jugadors disponibles amb la gran novetat de Dmitro Txigrinski, que divendres va rebre l'alta mèdica. El central ucraïnès podria ser titular mentre que Carles Puyol, després de la seva renovació fins al 2013, s'haurà de desplaçar al lateral dret per la baixa del lesionat Dani Alves. Per la seva banda, Thierry Henry continua entrenant-se al marge del grup i encara haurà d'esperar uns dies per rebre l'alta.

Després de l'empat contra el València a la Lliga i la sorprenent derrota contra el Rubin Kazan a la Champions, els blaugranes s'han conjurat per recuperar la seva millor versió davant el Saragossa, un rival històric que ha tornat aquesta temporada a Primera Divisió però que fa 44 anys que no guanya al Camp Nou. Guardiola s'ha mostrat convençut que el seu equip esvairà els dubtes generats en els últims partits, tot i que també ha avisat que es pot perdre.

El partit contra el Saragossa serà molt especial per a Gerard Piqué, que va estar cedit una temporada al conjunt aragonès quan era jugador del Manchester United. Piqué, que va formar una sòlida parella amb Gaby Milito, ara company seu al Barça, ha assegurat que ell mateix està sorprès pel seu rendiment en l'últim any en una entrevista concedida als mitjans oficials del club blaugrana.

El Saragossa no descarta donar la sorpresa

El Saragossa confia a donar la sorpresa, sobretot després de comprovar que, el passat dimarts, el Rubin Kazan va ser capaç d'endur-se els tres punts del Camp Nou. Ara bé, a domicili, els aragonesos només han pogut arrencar un empat d'El Molinón. Marcelino, però, ha trobat la fórmula per plantar cara al líder, encara que al mateix temps ha reconegut que derrotar el Barça és molt complicat. El tècnic farà tres canvis respecte a l'onze que va empatar la setmana passada a casa contra el Racing de Santander. Abel Aguilar pel sancionat Ponzio, Ander Herrera per l'anglès Jermaine Pennant i Pablo Amo per Roberto Ayala, que ha entrenat al marge per unes molèsties al genoll i tindrà descans. A més, Marcelino tampoc podrà comptar amb Diogo, Obradovic, Uche i Braulio, tots lesionats.
Anar al contingut