Futbol

El Barça viatja a Vigo amb una convocatòria sense sorpreses

Aleix Vidal ha tornat a quedar fora de la llista i de cara a l'onze inicial s'esperen noves rotacions, amb el dubte de qui serà el nou escollit per substituir Messi

Actualitzat

El FC Barcelona ha anunciat aquest matí la convocatòria del primer equip que viatja a Vigo per enfrontar-se amb el Celta (20.45). Es tracta d'una llista sense sorpreses, en la qual torna a destacar l'absència d'Aleix Vidal i de lesionats recents com Messi i Umtiti. Els 18 homes que Luis Enrique ha decidit emportar-se són: Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Busquets, Denis Suárez, Arda, Iniesta, Luis Suárez, Neymar, Rafinha, Mascherano, Alcácer, Alba, Digne, Roberto, Gomes i Mathieu.

El Barça arriba a Vigo amb l'objectiu d'acabar amb bon peu un cicle de set partits en tres setmanes per poder seguir de prop el Reial Madrid, el líder de la Lliga, amb només un punt d'avantatge. Els de Luis Enrique intentaran mantenir la bona línia mostrada fora de casa, amb cinc victòries en cinc partits.

Tenint present que a Mönchengladbach van jugar deu dels onze homes que conformen l'anomenat onze de gala, no es descarta que el tècnic asturià torni a les rotacions. El principal dubte és a la punta d'atac, on Arda Turan, Paco Alcácer i Rafinha lluiten per cobrir la baixa de Messi. En la defensa i en la medul·lar poden entrar altres jugadors, com Digne, Mathieu o André Gomes, que no van jugar ni un minut en el partit de Champions.

El Celta de Vigo, per la seva banda, reprèn la Lliga impulsat per tres triomfs seguits –dos en Lliga i un altre a la Lliga Europa– i es posarà a prova davant la fermesa del Barcelona, ​​al qual va derrotar la temporada passada amb una exhibició futbolística a Balaídos.

S'espera que Eduardo "Toto" Berizzo sí que utilitzi el seu onze de gala, després dels canvis que va provar dijous en el compromís europeu contra el Panathinaikos.

Conscient de la velocitat i la qualitat dels atacants del Barça, Berizzo pot apostar per un centre del camp de múscul per evitar que les pèrdues de pilota castiguin el seu equip. Radoja i Daniel Wass acompanyarien Tucu Hernández, un dels pocs que repetiran titularitat en tres dies.

Les rotacions, excepte a la porteria, afectaran totes les línies. El central Sergi Gómez, format a la Masia, i Roncaglia entrarien en la defensa, de la qual caurien Fontàs i Jonny, per la qual cosa Hugo Mallo continuaria al lateral dret, i Cabral, al centre. Les bandes serien per a Theo Bongonda i Pione Sisto, amb Iago Aspas actuant de "9".

Sembla poc probable que Berizzo mantingui Rossi o Guidetti en l'equip titular, i els podria donar minuts en la segona part.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut