Futbol

El Barça torna entrenar-se amb la vista posada al partit contra el Betis

L'equip blaugrana s'ha exercitat sense novetats significatives a 48 hores d'una nova final per a la Lliga

Actualitzat

El Barça de Luis Enrique, que prepara els tres últims partits de la Lliga, ha tornat a entrenar-se aquest dijous sense novetats i amb les baixes de Thomas Vermaelen i Sandro Ramírez.

Jérémy Mathieu, per la seva banda, ha participat en alguns exercicis amb la resta de companys però no en tots. El central francès encara la recta final de la seva recuperació, i s'espera que pugui estar disponible de cara al següent partit, contra l'Espanyol.

A la sessió d'aquest dijous, que ha tingut lloc sota la pluja, han participat, a més de tots els futbolistes disponibles del primer equip, els jugadors del filial Wilfrid Kaptoum, Borja López i Juan Cámara, a més del juvenil Rafa Mujica.

L'entrenament es produeix l'endemà que l'equip organitzés un dinar de germanor amb la idea de sumar esforços en la recta final de la temporada en la qual els blaugranes es juguen la possibilitat de conquistar el doblet, ja que mantenen intactes les seves opcions lligueres i és finalista de Copa.

El primer compromís serà dissabte que ve a l'estadi Benito Villamarín contra el Betis (20.30). El Barça saltarà a la gespa sabent què han fet els seus rivals en la lluita pel campionat. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut