Luis Suárez, durant l'entrenament d'avui (@FCBarcelona)
Barça

El Barça s'entrena amb Luis Suárez totalment recuperat

L'uruguaià ha pres part per segon dia de les sessions amb el grup, igual que Arda Turan

Actualitzat

L'aturada de seleccions ha permès treballar a Luis Suárez, un jugador que no es dosifica mai i que havia jugat partits arrossegant molèsties en un genoll. Un cop classificada la selecció uruguaiana, Suárez es va quedar a Barcelona durant aquesta pausa per fer feina específica de recuperació.

Aquest procés ha viscut un nou pas aquesta setmana, quan el davanter blaugrana ha tornat a entrenar-se amb la resta de companys, tant en la sessió d'ahir com en la d'avui. Tot apunta, doncs, que podrà afrontar el pròxim duel del Barça, dissabte (16.15), al camp del Leganés, amb el millor estat de forma.

Leo Messi no s'ha reincorporat encara a la dinàmica del Barça, tot i que ja ha tornat de la concentració de la selecció argentina a Rússia.  Sí que s'han entrenat Gerard Deulofeu, Arda Turan, Aleix Vidal, Paco Alcácer i Denis Suárez, que en aquesta ocasió han estat acompanyats pels jugadors del filial Carles Aleñà i José Arnaiz. Mentrestant, Sergi Roberto i André Gomes, que continuen lesionats, han fet feina específica pel seu compte. 

Anar al contingut