El Barça Regal torna a perdre amb el València en el torneig Festa Major de Sabadell

El Barça Regal, que la setmana passada va perdre amb l'equip taronja per 75 a 71, ha tornat a caure, per 68 a 66, en un partit corresponent al torneig Festa Major de Sabadell. Per la seva banda, el FIATC Joventut apallissa el CAI de Saragossa per 102 a 70 i s'ha adjudicat per tercer any consecutiu el Torneig Aran Terra a Vielha.

Derrota de l'equip de Xavi Pascual en el torneig Festa Major de Sabadell amb el València, que serà el seu rival a la Supercopa. Els blaugrana, que la setmana passada van perdre amb l'equip taronja per 75 a 71, han tornat a caure per 68 a 66, en un partit que han dominat sempre els valencians. Al descans el marcador era de 46 a 40 i les coses no han canviat gaire a la segona part. Els de Xavi Pascual, amb tots els fitxatges d'aquesta temporada, han evidenciat encara que es troben en una fase inicial de la pretemporada. Erazem Lorbek, amb 15 punts, i Pete Mickeal, amb 12, han estat els màxims anotadors dels blaugranes, però el millor del partit ha estat el valencianista Kelati, amb 18 punts.

Segon triomf de la pretemporada per a la Penya

L'equip de Salva Maldonado ha aprofitat el seu stage a Benasc per acostar-se fins a Vielha i disputar el Torneig Aran Terra. El FIATC Joventut, molt encertat en atac, s'ha desfet sense problemes del CAI de Saragossa (102-70) amb una gran actuació d'Àlex Barrera (21 punts) i el nou fitxatge Many Quezada (19 punts). Els verd-i-negres han acabat transformant fins a 15 triples.
En el minut 15, la Penya guanyava de 19 punts (46-27), i al descans el marcador reflectia un 57 a 42.