Bàsquet

El Barça Regal aprofita la renda d'una bona primera part per derrotar el Fuenlabrada (56-66)

El Barça Regal s'ha endut la victòria de terres madrilenyes després de superar el Fuenlabrada per deu punts (56-66). Els homes de Xavi Pascual han fet un gran primer quart i un bon primer tram del segon, i han aconseguit una renda que els ha servit per viure amb certa tranquil·litat durant la resta del matx, malgrat els intents dels locals, que, tot i veure's per sota en tot moment, no han deixat mai de plantar cara. L'home més destacat dels blaugranes ha estat Joan Carles Navarro, amb 21 punts. Tot i això, el de Sant Feliu de Llobregat ha sobresortit només al primer període i en els instants finals, quan ha apagat l'últim intent dels madrilenys.

Actualitzat
Potser de manera inconscient o involuntària, o potser perquè la situació del partit l'ha portat per aquest camí, el Barça Regal ha optat pel pragmatisme per emportar-se la victòria de la pista del Fuenlabrada. Els homes de Xavi Pascual s'han dedicat a administrar els esforços d'un gran primer tram de partit, per mantenir una renda que ha acabat sent definitiva. El rendiment dels blaugranes, que ha anat clarament de més a menys, ha estat personalitzat en la figura de Joan Carles Navarro, que ha acabat el primer quart amb 13 punts -inclòs un 3/5 en triples, amb tres encerts consecutius en els tres primers intents. El parcial del primer període, 13-24, deixava els catalans en una posició immillorable per tancar el matx ben aviat.

Al segon quart, els homes de Pascual han arribat a tenir un avantatge de 19 punts. Aquest ha estat el cim dels blaugranes, que en comptes d'ampliar la renda i donar la feina per enllestida, han viscut gairebé sempre al llindar dels deu punts. El Fuenlabrada, molt voluntariós, ha mantingut les esperances fins al final, amb un molt bon Mainoldi (14 punts, 2/3 en triples) i un correcte Barton, que jugava contra el seu exequip, però és cert que en cap moment han amenaçat la posició dels barcelonistes, que només han hagut de prémer lleugerament l'accelerador en certs moments per mantenir la seva posició predominant. Lorbek, Mickeal i Huertas han assumit els galons quan ha calgut i, en l'últim intent dels madrilenys, Navarro, en blanc al segon i el tercer quart, ha reaparegut per assegurar el triomf blaugrana i acabar d'arrodonir els números amb 21 punts.

L'Unicaja, el líder invicte fins ara, ha caigut a la pista del València i, per tant, els barcelonistes atrapen els malaguenys a la part alta de la classificació.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut