Bàsquet

El Barça Lassa enceta l'últim terç de l'Eurolliga a la pista del Zalgiris amb tota la feina per fer

L'equip blaugrana visita aquesta tarda (19.00, Esport3) el Zalgiris de Jasikevicius amb la necessitat d'obtenir un resultat positiu per remuntar posicions

Actualitzat

El Barça Lassa juga aquesta tarda (19.00, Esport3) a la pista del Zalgiris de Kaunas, on ha de guanyar per no continuar complicant-se la vida en aquesta Eurolliga. És la mateixa cançó dels últims partits, però, com més avança la competició, menys marge té per assolir l'objectiu dels quarts de final de la competició.

Després de perdre contra el Panathinaikos i el Baskonia, els blaugranes continuen onzens, a dues victòries dels playoffs, quan queden deu jornades perquè s'acabi la fase de classificació. Però Georgios Bartzokas observa una millora en els seus jugadors des de la victòria del diumenge a la pista de l'equip basc, en partit corresponent a la Lliga ACB.

Petteri Koponen continua amb molèsties en una espatlla, però en principi podrà jugar en un partit en què el Barça ha de guanyar tant sí com no. Si no, la competició es pot fer molt llarga i dolorosa per a la secció.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut