Albicy disputa una pilota amb Heurtel durant un moment del duel entre el Barça Lassa i el MoraBanc Andorra (EFE)

El Barça Lassa cau derrotat davant del MoraBanc Andorra en el primer partit dels quarts de final del play-off de l'ACB (76-94)

El conjunt blaugrana ha anat a remolc al llarg de tot l'enfrontament i han vist com els andorrans anotaven un recital de triples

El Barça Lassa comença amb mal peu els quarts de final del play-off pel títol de la Lliga Endesa i és que els blaugranes han caigut derrotats contra el MoraBanc Andorra en el primer partit (76-94) en un autèntic recital de triples, 16 en total.

Pilotes perdudes i força desconnexions entre els homes de Svetislav Pesic que, des de bon començament, han vist com els andorrans feien seu el partit. Els mèrits individuals de Koponen Tomic o Moerman tan sols han servit per escurçar distàncies. 22-27, al primer quart, i 40-45, al descans.

En el tercer quart, el cansament i la falta d'encert ha començat a passar factura i els de Joan Peñarroya encara s''hi posaven una mica més en un espectacular joc col·lectiu orquestrat per Iverson, Fernández, Jelinek, Blazic o Shurna. En el darrer període, l'equip dels Pirineus ho ha anotat absolutament i han destrossat del tot qualsevol pretensió del Barça Lassa d'arribar a capgirar el marcador, 76-94.

Dimecres al vespre, primer 'match ball' de l'eliminatòria en terres andorranes. Primer examen per als de Pesic, que podrien quedar fora del play-off només començar.