Bàsquet

El Barça comença la segona volta del Top 16 de l'Eurolliga davant l'Alba Berlín sense marge d'error

Assegurar una victòria contra els alemanys al Palau (20.45, Esport3) és imprescindible per seguir mantenint les opcions de jugar els quarts de final de l'Eurolliga

Actualitzat

El Barça rep aquest divendres l'Alba Berlín (20.45, Esport3) amb ànims de revenja en el primer partit de la segona volta del Top 16 de l'Eurolliga. Els blaugranes, que van perdre de manera sorprenent a la pista del conjunt alemany, volen treure's l'espina d'aquella ensopegada amb un triomf per recuperar la confiança després de la recent derrota contra el Reial Madrid a la final de la Copa del Rei.

En la roda de premsa prèvia, el tècnic blaugrana Xavi Pascual va desvelar que Marcelinho Huertas va jugar la Copa infiltrat i amb dolor i ha negat una mala relació amb el base brasiler, que ja està recuperat per jugar. "Marcelinho va jugar infiltrat tota la Copa del Rei. Si volen seguir mentint, menteixin sobre mi, però si menteixen sobre un jugador meu, saltaré. Que mentiu de mi, m'és igual, però atacar Marcelinho d'aquesta manera m'indigna moltíssim", ha assegurat.

L'entrenador barcelonista també va confirmar que no hi haurà cap reforç i que acabaran la temporada amb l'actual plantilla, tot i els intents per col·locar en un altre equip el pivot alemany Tibor Pleiss. "Anem a totes amb aquest equip i som els que som fins al final de temporada", va refermar.

A banda d'aquesta polèmica, Pascual va qualificar l'Alba Berlín com un dels equips més forts a nivell defensiu de la competició, capaç de deixar el Maccabi, actual campió d'Europa, en menys de 60 punts a la seva pròpia pista.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut