Barça

El Barça busca la quarta victòria consecutiva a la Lliga contra el Mallorca al Camp Nou

El Barça ha fet aquest matí l'últim entrenament abans del partit d'aquest vespre, a les set, contra el Mallorca al Camp Nou. Andrés Iniesta podria ser l'organitzador al mig del camp en substitució de Xavi, que encara arrossega una tendinitis, i Bojan, el referent en atac davant l'absència de Villa, sancionat. Pep Guardiola va demanar als jugadors tensió de cara al partit d'avui. Abans del matx, Leo Messi oferirà la Bota d'Or de màxim golejador de la temporada passada a l'afició. Els blaugranes buscaran la quarta victòria consecutiva a la Lliga contra un rival que no ha sumat cap punt a domicili aquesta temporada.

Actualitzat
Després de perdre de forma sorprenent contra l'Hèrcules (0-2) en el seu debut a la Lliga al Camp Nou i patir més del compte a casa contra l'Sporting (1-0), el Barça vol tornar a fer-se respectar en el seu feu del Camp Nou amb una victòria convincent contra el Mallorca.

A domicili, l'arrencada ha estat impecable, en aconseguir un ple de victòries en camps complicats com El Sardinero, el Calderón i San Mamés. En canvi, els de Guardiola no acaben de trobar la regularitat al seu estadi i avui buscaran un triomf que els mantingui en les primeres places de la classificació i els permeti assaltar el liderat la pròxima jornada.

Contra el conjunt balear, el Barça no podrà comptar amb dos dels seus homes clau: el seu cervell, Xavi Hernández, i David Villa. Xavi té una tendinitis al tendó d'Aquil·les que l'obligarà a parar els pròxims 15 dies, i Villa, expulsat la passada jornada contra l'Athletic de Bilbao, complirà un partit de sanció.

Aquestes dues baixes condicionaran l'onze titular que presentarà Pep Guardiola. El relleu del davanter asturià podria ser Bojan, que completaria el trident ofensiu al costat de Pedro i un recuperat Messi, que oferirà la Bota d'Or a l'afició blaugrana abans de l'inici del partit.

El Mallorca intentarà donar la sorpresa

El partit suposarà un nou retorn al Camp Nou de l'entrenador del Mallorca, Michael Laudrup, exfutbolista del Barça del Dream Team, ara amb l'objectiu que el seu equip sumi els primers punts de la temporada a domicili. Laudrup, que ha insistit al llarg de la setmana que el Mallorca no serà un conjunt ultradefensiu al Camp Nou, intentarà donar la sorpresa tot i les nombroses baixes, sobretot en defensa, amb tres titulars com Nunes, Ayoze i Corrales lesionats.

El Mallorca, onzè amb 7 punts, ha perdut en els dos partits que ha disputat fins ara com a visitant, davant l'Sporting de Gijón (2-0) i l'Athletic de Bilbao (3-0), i el que és pitjor, oferint una imatge molt fluixa en atac.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut