Barça

Xavi s'entrena al marge del grup i serà baixa segura per al partit contra el Mallorca

El Barça s'ha tornat a entrenar per començar a preparar el partit de diumenge a les set del vespre contra el Mallorca al Camp Nou. L'únic absent de la sessió ha estat Xavi, que s'ha quedat al gimnàs per seguir un tractament específic per culpa d'unes molèsties al tendó d'Aquil·les i que serà baixa segura contra el conjunt balear. També Adriano ha treballat al marge del grup per la lesió muscular que es va fer a San Mamés. En canvi, qui ja està del tot recuperat és Messi. L'argentí va reaparèixer contra el Rubin Kazan i diumenge podria ser titular, ja que David Villa serà baixa per sanció.

Actualitzat
Vint convocats a la llista de la selecció espanyola, set del Barça, i un nom no pronunciat, el de Xavi Hernández. Els 90 minuts que va jugar a Kazan són els últims abans d'una aturada pactada, consensuada i necessària. Xavi no ha estat ni a la llista de Del Bosque ni aquest divendres al camp d'entrenament.

Xavi ha començat un tractament específic per superar una tendinitis aguda. En el seu cas, el peatge que paga per jugar tant i per jugar sempre. Una dada, només una, per fer-se'n càrrec: en les últimes cinc temporades, Xavi només s'ha perdut tretze partits de Lliga.

Si tot va bé Xavi tornarà per al Barça-València, després de descansar tres partits, dos amb la selecció i un amb el Barça, el de diumenge contra el Mallorca al Camp Nou. Amb Xavi o sense, l'equip s'ho veu a venir: un altre rival a la defensiva.

"Els equips cada vegada basculen més i es defensen millor, per això costa més. Per desgràcia ens trobarem molts equips que juguin com el Rubin. No ens agrada enfrontar-nos a situacions així, però això també és futbol i cal respectar-ho. Però estic tranquil, perquè amb la feina de l'equip ho solucionarem, i aconseguirem bastants gols, que mai és fàcil", ha dit Pedro.

Absent Xavi, Iniesta farà la seva tasca al mig del camp. Sí que ha participat en la sessió Leo Messi, que, després de l'entrenament, ha dipositat el primer vot del trofeu FIFPro, que organitzen els futbolistes professionals. Era un reconeixement més al jugador que va guanyar aquesta distinció la temporada passada. L'argentí, completament recuperat, tornarà a l'onze titular per cobrir la baixa del sancionat David Villa.

Laudrup: "Jugarem sense por"

Precisament dos components del mític Dream Team de Johan Cruyff, Michael Laudrup i Miquel Àngel Nadal, ultimaven aquest divendres al matí els últims detalls del plantejament amb què volen guanyar el seu excompany Guardiola al Camp Nou. No ho tindran fàcil, perquè el Mallorca no ha puntuat fora del seu estadi aquesta temporada. Malgrat aquesta circumstància, els balears no viatjaran amb por.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut