Iniesta, en el partit contra la República Txeca que la selecció va guanyar amb un gol de Piqué amb assistència del manxec (EFE)
Futbol

Del Bosque repeteix onze a l'Eurocopa per quart partit consecutiu

El seleccionador torna a alinear per quart partit consecutiu, en aquest cas contra Itàlia, els mateixos jugadors. La Itàlia d'Antonio Conte tampoc presenta cap sorpresa.

Actualitzat

Vicente del Bosque, seleccionador espanyol, repeteix onze en els vuitens de final de l'Eurocopa 2016 davant Itàlia, sense cap canvi respecte als tres anteriors duels de la fase de grups, amb David de Gea a la porteria, Álvaro Morata a la davantera i Manuel Agudo, 'Nolito', per un dels extrems.

Espanya juga amb:  De Gea; Juanfran Torres, Gerard Piqué, Sergio Ramos, Jordi Alba; Cesc Fàbregas, Sergio Busquets, Andrés Iniesta; David Silva, Álvaro Morata i Nolito, segons recull l'alineació oficial de la selecció espanyola.

A Itàlia, Antonio Conte surt amb l'onze previst, amb Gianluigi Buffon; Alessandro Florenzi, Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Mattia De Sciglio; Daniele de Rossi, Marco Parolo, Emanuele Giacherini; Pellé i Éder. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut