Jordi Alba i Gerard Piqué, dos titulars indiscutibles amb Espanya, durant l'últim entrenament (EFE)
Futbol

Espanya-Itàlia, el plat fort dels vuitens de final de l'Eurocopa

La reedició de la final del 2012 arriba molt aviat en la competició: qui perdi haurà fracassat. Del Bosque juga a fet i amagar però no es preveuen canvis a l'equip

Actualitzat

Espanya juga aquesta tarda (18.00) el seu partit de vuitens de final contra Itàlia en la reedició de l'última final de l'Eurocopa. Serà un partit entre dues candidates al títol, que acabarà amb una marxant a casa molt abans del que estava previst. La derrota davant Croàcia (1-2) en l'últim partit de la primera fase ha enviat la selecció espanyola a la part difícil del quadre: en cas d'èxit davant d'Itàlia, se les haurà a quarts de final davant Alemanya, vigent campiona del món.

Els homes de Vicente del Bosque van fer l'últim entrenament a l'illa de Ré abans de desplaçar-se a París, que serà l'escenari del partit. La sessió va ser a porta tancada i es desconeix si el seleccionador planeja introduir algun canvi en l'equip tipus que ha fet sortir durant tota la primera fase. Per no aclarir, Del Bosque tampoc va aclarir si continuarà en el seu càrrec més enllà d'aquesta Eurocopa. "Amb mi o sense mi, aquest equip començarà al setembre la fase de classificació per al pròxim Mundial", va deixar caure en la roda de premsa prèvia.

 

 

Anar al contingut