Del Bosque a la roda de premsa prèvia del partit contra Itàlia
Futbol

Vicente del Bosque: "El més important és que siguem nosaltres" contra Itàlia

El seleccionador ha parlat abans del partit que juguen aquest dilluns contra Itàlia, un partit "obert i molt difícil". A més, Del Bosque ha parlat del seu futur a la selecció després de l'Eurocopa

Actualitzat

Vicente del Bosque, seleccionador espanyol, ha declarat que "el més important" és que el seu equip sigui ell mateix en el partit de vuitens de final de l'Eurocopa 2016 que juguen aquest dilluns amb Itàlia, un rival diferent del que van guanyar a la final del 2012, amb el qual cal tenir "cura", però també "talent" per superar-lo.

"Hem tingut una fiabilitat gran, és cert, però sabem que el que has fet abans no val per a cada partit que jugaràs. El més important és que siguem nosaltres, i hem d'anar amb compte amb Itàlia. És un partit obert, molt difícil, molt dur, molt exigent per als dos i veurem qui guanya. Tant de bo continuem a l'Eurocopa i amb aspiracions d'arribar fins al final", ha valorat en roda de premsa.

"Estarem una mica pendents de la seva organització de joc, però també ens agradaria intentar portar la iniciativa". El seleccionador espanyol ha insistit en aquesta idea en diverses ocasions: "No hi ha grans diferències, a priori. Després, el terreny de joc ha de dictar qui és millor. Ells tenen una forma de joc molt singular, especial, que la porten amb tota l'efectivitat i no podem obviar això. Hem de tenir cura i ordre, però també el talent per superar-los", ha remarcat.

A la final de l'Eurocopa 2012, Espanya es va imposar a Itàlia per 4-0. "El partit va tenir també uns condicionants importants, sobretot en relació amb Itàlia, que va arribar una mica minvada físicament, van tenir diverses lesions i no va ser la Itàlia d'ara mateix", ha avisat.

Del Bosque parla del seu futur a la selecció

El seleccionador pot estar a hores de viure el seu últim partit si Espanya no supera Itàlia en vuitens de final de l'Eurocopa 2016, ja que el seu contracte expira al final del torneig. El seleccionador no ha desvelat res, i sí que ha explicat que és "feliç" i que "demà tenim un partit importantíssim i és l'únic que em preocupa de veritat. Només ens ha de preocupar seguir avançant en aquesta Eurocopa. Queden onze equips que poden ser campions i estem entre ells. En aquest moment és en l'única cosa que penso. El futbol no té gaire futur. És una realitat amb mi o sense mi, però l'única cosa important ara és el partit de demà", ha confessat. 

Cesc: "Sempre hi ha cosetes amb les que sorprendre"

Cesc Fàbregas, el migcampista espanyol del Chelsea, ha deixat entreveure que, tot i que el coneixement entre Itàlia i Espanya és màxim, la "Roja" té un pla per decantar el duel de vuitens de final al seu favor i ha assegurat que "sempre hi ha cosetes amb les que sorprendre".  

"Ells juguen una tàctica difícil de defensar, haurem de fer alguna cosa diferent a nivell defensiu, i a l'hora d'atacar tindrem les nostres armes. Sempre hi ha cosetes amb les que sorprendre", ha afegit. 

Anar al contingut