Barça

Continua l'idil·li d'Iniesta a Stamford Bridge

Una assistència del capità del Barça permet a Messi marcar un gol que trenca la sòlida defensa del Chelsea

Santi PadróActualitzat

Andrés Iniesta sempre apareix, aquesta temporada, en els papers de l'onze titular que fa Ernesto Valverde i, en el seu retorn a Stamford Bridge, el capità del Barça no va fallar. Es va cansar de buscar espais entre les cames de la poblada defensa del Chelsea i va ser constant, amb passades a l'espai, intentant obrir escletxes en l'atac per als seus companys en un partit extremadament tancat.

"No pla, no. Quan intentes proposar i hi ha un equip que té set o vuit jugadors darrera de la pilota, és molt difícil".

Iniesta fins i tot va intentar sorprendre Courtois amb un xut des de lluny, que recordava el seu famós gol en aquest mateix escenari que va portar el Barça a la final de Roma. El capità blaugrana va estar molt viu per interpretar l'errada de Christensen en una passada horitzontal a la frontal de l'àrea del Chelsea i, després, en dècimes de segon va saber escollir la millor opció entre la passada a Suárez o a Leo Messi. I tot plegat a la mateixa porteria on va marcar el 2009, però amb els papers canviats amb l'argentí.

Després de ser decisiu pel Barça amb la seva assistència a Messi, Valverde el va premiar amb una substitució en el minut 90 i amb una delicada felicitació, amb un suau cop amistós, que haurien firmat segur molts barcelonistes.

ARXIVAT A:
Iniesta
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut