Koepka, novè jugador mundial, exhibint el trofeu que l'acredita com a guanyador (Reuters)
Golf

Brooks Koepka revalida el títol a l'US Open

El golfista nord-americà resisteix l'intent de remuntada de Tommy Fleetwood; és el segon campió que revalida el títol, des del 1989

Actualitzat

El nord-americà Brooks Koepka ha guanyat el seu segon US Open consecutiu en imposar-se en l'edició del 2018, disputada a Shinnecock Hills, prop de Nova York. Koepka, que ja va guanyar l'edició de Wisconsin l'any 2017, ha resistit l'atac final del britànic Tommy Fleetwood i s'ha emportat el seu segon "major". Així s'ha convertit en el primer golfista a revalidar el títol, des que el 1989 ho fes Curtis Strange.

El golfista de Palm Beach, de 28 anys, ha completat l'últim recorregut amb 68 cops, dos sota el par del camp, i ha completat el torneig amb 281 cops (+1). Fleetwood, tot i que ha igualat el rècord del camp en la jornada final amb una targeta de 63 cops (-7), s'ha quedat a un cop del guanyador (282). Dustin Johnson, número 1 mundial, que havia liderat la prova durant les primeres jornades, s'ha hagut d'acontentar amb el tercer lloc final gràcies als seus 283 cops.

Anar al contingut