Roberto Martínez té part de l'afició en contra per no convocar Nainggolan
Futbol

Boicot a Robert Martínez per no convocar Nainggolan

El jugador del Roma no és a la llista de Bèlgica per al Mundial de Rússia

Actualitzat

Una federació d'aficionats de la selecció de Bèlgica proposa guardar deu minuts de silenci, en senyal de protesta, durant el partit amistós que el seu equip disputarà contra Portugal, el 2 de juny. El motiu, l'absència de Radja Nainggolan en la llista de 28 jugadors convocats per al Mundial de Rússia.

Els seguidors consideren que el seleccionador belga, el català Roberto Martínez, hauria d'haver convocat Nainggolan i han volgut deixar clar, a través d'unes manifestacions d'un dels seus responsables, Dominique De Cock, al diari belga "La Dernière Heure", que la seva acció va en contra de l'entrenador i no contra els jugadors.   

La primera intenció d'aquest grup d'aficionats era deixar l'estadi buit, però la van descartar per "inviable". De Cock ha definit Nainggolan com "un jugador que sua la samarreta en partits oficials i amistosos" i que forma "part de l'ADN de l'equip". El futbolista de la Roma, de 30 anys, ja va anunciar dilluns al seu compte d'Instagram el "final de la seva carrera internacional"
   
 
   

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
Anar al contingut