Natació

Belmonte admet que va curta de preparació i que la seva presència al Mundial de Barcelona és una incògnita

Mireia Belmonte ha explicat al programa especial Esport Club Olímpic que, després de quedar-se sense club, segueix un programa d'entrenaments al CAR de Sant Cugat, a les ordres de la Federació Espanyola. Belmonte reconeix que va curta de preparació i que la seva presència al Mundial de Barcelona és una incògnita.

Actualitzat
Després de deixar enrere un any olímpic, per als nedadors no hi ha treva, perquè a l'estiu hi haurà Mundial a Barcelona. Mireia Belmonte, la gran triomfadora a Londres, ha estat la gran protagonista de l'especial Esport Club Olímpic, que ha emès aquest divendres el canal Esport3.

Durant l'entrevista, la badalonina explica que, després de quedar-se sense club, segueix un programa d'entrenaments al CAR de Sant Cugat, a les ordres de la Federació Espanyola. Belmonte reconeix que va curta de preparació i que la seva presència al Mundial de Barcelona és una incògnita.

La nedadora catalana també ha reconegut que després de no arribar a un acord per renovar el seu contracte amb el Club Natació Sabadell no tindria cap problema en tornar a entrenar-se amb el club vallesà però reconeix que ara mateix aquesta possibilitat és bastant difícil.
Anar al contingut