Eurolliga

Bartzokas: "Tinc el suport de Bartomeu i de la resta de la directiva"

L'entrenador del Barça Lassa ha assegurat que té el suport del president i de la directiva tot i la crisi de resultats de l'equip blaugrana, que aquest divendres rep el Galatasaray a Palau (21 hores, Esport3)

Xevi BardoletActualitzat

En la prèvia del Barça Lassa-Galatasaray d'aquest divendres a les 21 hores, en directe per Esport3, l'entrenador blaugrana Georgios Bartzokas ha tornat a referir-se a la crisi de l'equip. Bartzokas ha afirmat que "tinc el suport de Josep Maria Bartomeu i de la directiva del club. Ells saben millor que ningú quina és la situació de l'equip. Sé que jo estic ara en el punt de mira pels mals resultats. Però no puc queixar-me del suport que tinc".

D'altra banda, el jugador Alexandar Vezenkov, ha respost taxatiu quan se li ha preguntat pels pròxims partits del Barça, en teoria assequibles, com són les visites de Galatasaray i l'ICL Manresa diumenge. "No estem en situació de triar partits. Hem d'anar a guanyar-los tots i jugar millor", ha admès el búlgar. A la vegada, Vezenkov ha reconegut que "en la majoria de derrotes que hem tingut no hem lluitat fins al final. La pressió ens ha pogut".

L'equip de Bartzokas no pot tornar a fallar al Palau, en la visita del Galatasaray. Els blaugrana han perdut els últims tres partits i per tant, toca reacció. S'espera el debut de l'última incorporació, el base nord-americà Xavier Munford.

            

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut