Javier Fernández, competint aquesta setmana a Moscou (EFE)
Javier Fernández, competint aquesta setmana a Moscou (EFE)
Patinatge sobre gel

Barcelona presenta una nova edició de la final de l'ISU Grand Prix de patinatge sobre gel

El patinador Javier Fernández i la comissionada d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza, han presentat una nova edició de la segona competició més important del patinatge sobre gel

Pau RodríguezActualitzat

El patinador madrileny Javier Fernández i la comissionada d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza, han presentat aquest dilluns la final de l'ISU Grand Prix de patinatge sobre gel, que es disputarà al Centre de Convencions Internacional del Fòrum del 10 al 13 de desembre. Aquest esdeveniment és considerat la segona competició més important de la modalitat després dels campionats del món.

A la final de l'ISU Gran Prix, hi participen els patinadors o parelles que hagin acabat entre els sis primers classificats de l'ISU Grand Prix o l'ISU Junior Grand Prix. A més, en aquesta edició hi haurà la presència, per primera vegada, del patinatge sincronitzat, amb la participació dels cinc primers països classificats per al campionat del món que es va fer el passat mes d'abril.

Javier Fernández, or en el Mundial del 2015, ha assegurat en la presentació de la competició que "arribo molt bé", tot i que "aquest estiu he estat bastant enfeinat després del Mundial i no he pogut entrenar gaire". "Pel que es veu, sóc el més fort en aquest inici de temporada", ha afegit el patinador madrileny, que buscarà convertir-se en el primer a guanyar el Mundial i l'ISU Grand Prix en un mateix any.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut